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portada A Guide to the Psychology of Eating (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
384
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
24.2 x 16.8 x 2.2 cm
Peso
0.66 kg.
ISBN13
9781350125117
N° edición
1

A Guide to the Psychology of Eating (en Inglés)

Leighann R. Chaffee (Autor) · Stephanie P. Da Silva (Autor) · Bloomsbury Academic · Tapa Blanda

A Guide to the Psychology of Eating (en Inglés) - Chaffee, Leighann R. ; Silva, Stephanie P. Da

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "A Guide to the Psychology of Eating (en Inglés)"

Why are spicy cuisines characteristic of hot climates? Does our stomach or our brain tell us when it is time to eat? And how do we decide if bugs are food? Employing a learner-centered approach, this introduction to the psychological mechanisms of consumption engages readers with questions and cross-cultural examples to promote critical analysis and evidence-based comprehension. The discipline of psychology provides an important perspective to the study of eating, given the remarkable complexity of our food environments (including society and culture), eating habits, and relationships with food. As everything psychological is simultaneously biological, the role of evolutionary pressures and biopsychological forces are bases to explore complex processes within the book, such as sensation and perception, learning and cognition, and human development. The authors illuminate contemporary eating topics, including the scope and consequences of overnutrition, the aetiology of eating disorders, societal focus on dieting and body image, controversies in food policy, and culture-inspired cuisine. Supplemental resources and exercises are provided in a pedagogically-focused companion website.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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