Por pocos días: ¡Envío GRATIS a TODO el Perú!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Achieving Sustainable Production of pig Meat Volume 1: Safety, Quality and Sustainability (Burleigh Dodds Series in Agricultural Science) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Ilustrado por
Contribuciones de
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
290
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.8 cm
Peso
0.56 kg.
ISBN13
9781786760883

Achieving Sustainable Production of pig Meat Volume 1: Safety, Quality and Sustainability (Burleigh Dodds Series in Agricultural Science) (en Inglés)

Alan Mathew (Ilustrado por) · Jan Dahl (Contribuciones de) · Burleigh Dodds Science Publishing Ltd · Tapa Dura

Achieving Sustainable Production of pig Meat Volume 1: Safety, Quality and Sustainability (Burleigh Dodds Series in Agricultural Science) (en Inglés) - Mathew, Alan ; Davies, Peter R. ; Dahl, Jan

Libro Nuevo

S/ 711,64

S/ 1.423,28

Ahorras: S/ 711,64

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 10 de Junio y el Lunes 24 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Achieving Sustainable Production of pig Meat Volume 1: Safety, Quality and Sustainability (Burleigh Dodds Series in Agricultural Science) (en Inglés)"

Pig meat is the most widely-consumed meat in the world. Previous growth in production has relied, in part, on more intensive systems. In meeting rising demand, these systems face challenges such as the ongoing threat of zoonotic diseases, the need to improve feed efficiency in the face of rising costs, the need to reduce the environmental impact of pig production and increasing concerns about animal welfare.This volume looks first at the main zoonoses affecting pigs and how they can be controlled. It then reviews the latest research on aspects of meat quality such as flavour, colour, texture and nutritional quality. Finally, it assesses ways of monitoring and reducing the environmental impact of pig production.With its distinguished editor and international team of expert authors, this will be a standard reference for researchers in swine science, producers, government and other organisations involved in supporting pig production. It is accompanied by two companion volumes which focus on animal breeding, nutrition, health and welfare.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes