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portada All About Cookies: A Milk bar Baking Book (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
272
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
26.2 x 22.4 x 2.5 cm
Peso
1.27 kg.
ISBN13
9780593231975

All About Cookies: A Milk bar Baking Book (en Inglés)

Christina Tosi (Autor) · Clarkson Potter Publishers · Tapa Dura

All About Cookies: A Milk bar Baking Book (en Inglés) - Tosi, Christina

Libro Nuevo

S/ 115,07

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "All About Cookies: A Milk bar Baking Book (en Inglés)"

NEW YORK TIMES BESTSELLER - A mind-blowing collection of more than 100 new cookie recipes and inspiration to create your own masterpieces, from the founder of Milk Bar, host of Bake Squad, and inventor of the Compost Cookie. In All About Cookies, Christina Tosi brings us into a cookie wonderland, with recipes from and inspired by Milk Bar's fan favorites. No cookie form is left unturned, from classic crispies to sandies, sammies, chewies, bars, and even no-bakes. She remixes an old classic into the marbled chocolate s'more cookie, takes us on a flavor journey with blueberry-and-corn bars, and introduces us to a new favorite with the jelly-donut cookie sandwich. And all that creativity is meant to rub off: Through dozens of recipes, she shows you how to mix and match ideas, flavors, and textures to turn you into a cookie wizard. Whether you're swapping out peanut butter for marshmallow fluff or adding Milk Bar's famous Birthday Crumbs to a recipe, this cookbook will reimagine the cookie game for new bakers and pros alike. All About Cookies will have you rushing to preheat your oven and push your culinary boundaries to the next level.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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