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portada Back to Baking: 200 Timeless Recipes to Bake, Share, and Enjoy (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2011
Idioma
Inglés
N° páginas
340
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
26.9 x 22.1 x 3.0 cm
Peso
1.61 kg.
ISBN13
9781770500631
N° edición
1

Back to Baking: 200 Timeless Recipes to Bake, Share, and Enjoy (en Inglés)

Anna Olson (Autor) · Whitecap Books · Tapa Dura

Back to Baking: 200 Timeless Recipes to Bake, Share, and Enjoy (en Inglés) - Olson, Anna

4 estrellas - de un total de 5 estrellas 2 opiniones
Libro Nuevo

S/ 137,76

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Back to Baking: 200 Timeless Recipes to Bake, Share, and Enjoy (en Inglés)"

From bestselling author and celebrity chef Anna Olson, the mystery of baking is revealed with 215 recipes. Whether looking to bake a fundamental recipe like a basic shortbread cookie or brownie; or delving into a classic torte or an imaginative holiday dessert, Anna provides a reliable framework for all of your baking, with guaranteed success. With sections on baking troubleshooting or tips on accurate measuring, Anna helps novice bakers bypass any kitchen disaster and move right on to produce perfect baked goods every time. Back to Baking is about enjoying the process of baking itself, (making those extras that can have a place in a balanced diet), in modest portions. Making something from scratch gives you control. You know what you're making, what's going into the dish, and how it's being prepared. Because these delights are homemade, the recipes can suit those with food intolerances and allergies. With entire chapters on dairy-free, egg-free, gluten-free, and low-fat/low-sugar baking, this book has recipes for everyone you love. Whether you're a novice cook, perhaps a young person who wants to make your first batch of brownies, or a more adventurous baker who's ready to tackle a wedding cake, this book provides fundamental formulas and guidelines, as well as sophisticated advice for any home baker. Try your hand at recipes such as: Chewy Molasses Cookies Delectable Fudge Brownies Two-Crust Caramel Apple Pie Raisin Butter Tarts Whole Wheat Carrot Sticky Buns Chocolate Layer Cake with Caramel Frosting.

Opiniones del libro

Erika Alexandra Villabona LeonMiércoles 25 de Septiembre, 2013
Compra Verificada

" El Producto llegó dos semanas después del tiempo sugerido por Busca libre y para lo cual Busca libre NO me comentó que el producto demoraría. y en la caratula del libro hay una linea con bisturí, es decir está cortado superficialmente. Debo reconocer que si me llegó el producto aunque no se si, la cortada viene desde Miami ó fue en Colombia. "

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Wuinny Aylent Li HolguinDomingo 26 de Marzo, 2023
Compra Verificada

" Es un libro para todos, explica detalle a detalle para los que somos principiantes y para aquellos con mayor trayectoria, le brinda los tips para hacer del baking algo único y sobresaliente. Me hubiese gustado que tenga más imágenes, pero el contenido es muy completo! "

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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