Por pocos días: ¡Envío GRATIS a TODO el Perú!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Cooking on the big Green Egg: The Essential Guide (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
208
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.1 x 19.1 x 2.5 cm
Peso
0.95 kg.
ISBN13
9781787135871
N° edición
1

Cooking on the big Green Egg: The Essential Guide (en Inglés)

James Whetlor (Autor) · Quadrille Publishing · Tapa Dura

Cooking on the big Green Egg: The Essential Guide (en Inglés) - Whetlor, James

Libro Nuevo

S/ 108,51

S/ 217,02

Ahorras: S/ 108,51

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 18 de Junio y el Jueves 27 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Cooking on the big Green Egg: The Essential Guide (en Inglés)"

Big Green Egg has a cult following amongst BBQ experts due to its high-performance cooking at a range of temperatures and NASA specification ceramics. As more and more enthusiasts realize what a versatile and practical bit of cooking kit the EGG is, experts and amateurs alike are looking for recipes to test out their skills and maximize the EGG's capabilities. Cooking on the Big Green Egg showcases this vital piece of outdoor cooking equipment and offers instructions and recipes for everything you'd ever want to cook in it. Award-winning author of Goat, James Whetlor, guides the reader through the basics of using your Big Green Egg, with a full explanation of how it works and how to get the best out of it, whether you're cooking on the grill or plancha, oven roasting, smoking, baking, cooking dirty directly on the coals, or taking it low and slow. With James's cooking advice and tips, you'll then be ready to cook your way through 70 amazing recipes including all the basic meats and joints, whole fish, vegetables and jaw-dropping BBQ feasts. With this outstanding book by your side you'll go from beginner to EGG expert in no time, and enjoy delicious food in the process all year round.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes