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portada Dessert Person: Recipes and Guidance for Baking With Confidence (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
368
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
27.9 x 21.1 x 3.0 cm
Peso
1.52 kg.
ISBN13
9781984826961

Dessert Person: Recipes and Guidance for Baking With Confidence (en Inglés)

Claire Saffitz (Autor) · Clarkson Potter Publishers · Tapa Dura

Dessert Person: Recipes and Guidance for Baking With Confidence (en Inglés) - Saffitz, Claire

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 3 opiniones
Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Dessert Person: Recipes and Guidance for Baking With Confidence (en Inglés)"

NEW YORK TIMES BESTSELLER - In her first cookbook, Bon Appétit and YouTube star of the show Gourmet Makes offers wisdom, problem-solving strategies, and more than 100 meticulously tested, creative, and inspiring recipes.IACP AWARD WINNER - NAMED ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR BY The New York Times Book Review - Bon Appétit - NPR - The Atlanta Journal-Constitution - Salon - Epicurious "There are no 'just cooks' out there, only bakers who haven't yet been converted. I am a dessert person, and we are all dessert people."--Claire Saffitz Claire Saffitz is a baking hero for a new generation. In Dessert Person, fans will find Claire's signature spin on sweet and savory recipes like Babkallah (a babka-Challah mashup), Apple and Concord Grape Crumble Pie, Strawberry-Cornmeal Layer Cake, Crispy Mushroom Galette, and Malted Forever Brownies. She outlines the problems and solutions for each recipe--like what to do if your pie dough for Sour Cherry Pie cracks (patch it with dough or a quiche flour paste!)--as well as practical do's and don'ts, skill level, prep and bake time, step-by-step photography, and foundational know-how. With her trademark warmth and superpower ability to explain anything baking related, Claire is ready to make everyone a dessert person.

Opiniones del libro

Leandro San MartínSábado 18 de Septiembre, 2021
Compra Verificada

" Buen libro de reposteria variada (no solo dulces) para principiantes y expertos, tiene una tabla de tiempo que toma cada receta y la dificultad, que ayda harto al elegir que cocinar cuando no se sabe que hacer. Recomendable complementarlo con los videos de claire en youtube, especialmente para tecnicas y recetas más complicadas. "

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Valerica BialoskorskiViernes 05 de Agosto, 2022
Compra Verificada

" muy bueno! "

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Arianna ParedesJueves 10 de Noviembre, 2022
Compra Verificada

" Me gustó mucho. Él libro llegó en el tiempo prometido. Las explicaciones y las recetas son bastante detalladas para diferentes niveles de dificultad "

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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