Por pocos días: ¡Envío GRATIS a TODO el Perú!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Essentials for Food Safety: The Fight Against Microorganisms (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2017
Idioma
Inglés
N° páginas
154
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 0.8 cm
Peso
0.21 kg.
ISBN13
9781532016196

Essentials for Food Safety: The Fight Against Microorganisms (en Inglés)

Roger Lewis (Autor) · iUniverse · Tapa Blanda

Essentials for Food Safety: The Fight Against Microorganisms (en Inglés) - Lewis, Roger

Libro Nuevo

S/ 74,93

S/ 149,85

Ahorras: S/ 74,93

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: España (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 20 de Junio y el Lunes 01 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Essentials for Food Safety: The Fight Against Microorganisms (en Inglés)"

In the food business, it takes months to earn and just seconds to lose a good customer. Food safety is a vital part of our daily lives and helps all of us ensure we remain healthy. From sushi preparation to fast food to fine dining, there is nothing more important for people working within the food and beverage industry than guaranteeing that their food is safe for human consumption.Roger Lewis, a certified trainer in food safety, begins by offering guidance on how to develop a Hazard Analysis of Critical Control Points (HACCP) plan, design an efficient food-preparation area, safely use and apply cleaning and sanitation chemicals, and establish personal hygiene rules within a commercial kitchen environment. Within a wide range of advice directed to both employees and entrepreneurs, Lewis explains the symptoms of foodborne illnesses, why it is critical to have dish racks, how to take measures to prevent pest infestation, and what to do to prepare for a health inspection. Included are lists of sanitation procedures for a variety of job titles, as well as related employee training processes.Essentials for Food Safety shares valuable wisdom from an experienced food-safety trainer that will ensure customer satisfaction and prevent food-borne illnesses.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes