¡Envío GRATIS por compras de S/89 o más!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Food by Fire: Grilling and bbq With Derek Wolf of Over the Fire Cooking (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
208
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.1 x 23.1 x 1.8 cm
Peso
0.93 kg.
ISBN13
9781592339754

Food by Fire: Grilling and bbq With Derek Wolf of Over the Fire Cooking (en Inglés)

Derek Wolf (Autor) · Harvard Common Press · Tapa Dura

Food by Fire: Grilling and bbq With Derek Wolf of Over the Fire Cooking (en Inglés) - Wolf, Derek

Libro Nuevo

S/ 104,46

S/ 208,92

Ahorras: S/ 104,46

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 02 de Julio y el Lunes 15 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Food by Fire: Grilling and bbq With Derek Wolf of Over the Fire Cooking (en Inglés)"

In Food by Fire, join live fire cooking expert Derek Wolf to discover the secrets to great flavor.Master the art of starting cooking fires and learn about the best fuel sources. Then tackle a variety of recipes using direct heat and indirect heat, mastering skillets, skewers, and more along the way.Derek has been researching global fire-cooking techniques for the better part of a decade, traveling around the world to learn about dishes like lamb al asador and brick-pressed chicken. He shares it all in this book. If you're looking to try cooking on the coals with herb butter oysters or picanha like a Brazilian steakhouse, you've come to the right place. Recipes include: Herb Brush Basted Bone-In RibeyeLeaning Salmon Plank with Lemon Dill SauceAl Pastor Skewered TacosCoal Roasted Lobster TailsDirty Chipotle NY StripsSpicy Rotisserie Beef RibsSalt-Baked Red SnapperCharred and Glazed Pineapple On top of all that, you'll find recipes for killer sides like Grilled Bacon-Wrapped Asparagus, Cowboy-Broiled Cheesy Broccoli, and Charred Brussel Sprouts, as well as unique sauces like Spicy Cilantro Chimichurri and Maple Bourbon Glaze. It's everything you need to cook your next meal by fire.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes