Compartir
Food Molecular Microbiology (Food Biology Series) (en Inglés)
Spiros Paramithiotis (Editor), Jayanta Kumar Patra (Editor) (Autor)
·
Crc Press
· Tapa Blanda
Food Molecular Microbiology (Food Biology Series) (en Inglés) - Spiros Paramithiotis (Editor), Jayanta Kumar Patra (Editor)
S/ 192,02
S/ 384,04
Ahorras: S/ 192,02
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 03 de Julio y el
Viernes 19 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Food Molecular Microbiology (Food Biology Series) (en Inglés)"
With the advances in the field of molecular biology, new tools make it possible to conduct in-depth studies in food microbial communities from a molecular perspective. Information from genomic, transcriptomic, proteomic and metabolomic studies can be integrated through bioinformatic applications, thereby improving our understanding of the interactions between biotic and abiotic factors and concomitantly the physiology of starter cultures, spoilage and pathogenic microbiota. Improvements in the speed, accuracy and reliability of food quality and safety assessment have made the foundation stronger for future developments including the exploitation of gene networks and applications of nanotechnology and systems biology.This book reviews all these developments, provides an integrated view of the subject and helps in identifying areas of future development.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.