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portada High Bonnet: A Novel of Epicurean Adventures (Modern Library Food) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Introducción de
Ilustrado por
Editorial
Año
2001
Idioma
Inglés
N° páginas
119
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 13.1 x 1.0 cm
Peso
0.22 kg.
ISBN
0375757562
ISBN13
9780375757563
N° edición
2001

High Bonnet: A Novel of Epicurean Adventures (Modern Library Food) (en Inglés)

Idwal Jones (Autor) · Anthony Bourdain (Introducción de) · Ruth Reichl (Ilustrado por) · Modern Library · Tapa Blanda

High Bonnet: A Novel of Epicurean Adventures (Modern Library Food) (en Inglés) - Anthony Bourdain

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "High Bonnet: A Novel of Epicurean Adventures (Modern Library Food) (en Inglés)"

The chef's towering white toque, the high bonnet, is the mark of achievement to which every young sauce-stirrer aspires. Idwal Jones's urbane novel follows the young provincial Jean as he attempts to master culinary art at the hands of Paris's most distinguished chefs. Jean will win his high bonnet and the royal bearing that accompanies it - but not until he's had many outrageous adventures, in the kitchen and out. High Bonnet is a sly send-up of the seething politics, subtle artistry, and enslavement to the palate that constitute life behind the kitchen's swinging doors. First published in 1945 and out of print for more than four decades, High Bonnet will delight readers of Anthony Bourdain's bestselling Kitchen Confidential or of Ludwig Bemelmans's Hotel Splendide.
Anthony Bourdain
  (Introducción de)
Ver Página del Autor
(Nueva York, 1956 – Alsacia, 2018) Jefe de cocina con más de 30 años de experiencia. Además, fue presentador de televisión y escritor estadounidense.​ Marcó un antes y un después en la forma de ver la alta cocina con una visión rompedora y sin prejuicios. Chef de fama internacional, combinó durante años su habilidad tras los fogones con la escritura y la aparición en diferentes medios de comunicación. También colaboró en numerosas ocasiones con la prensa, desde The New York Times y The Times hasta la revista Food Arts.
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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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