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portada Impact of Food Processing on Anthocyanins (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
129
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.4 x 15.6 x 0.8 cm
Peso
0.23 kg.
ISBN13
9789811096662

Impact of Food Processing on Anthocyanins (en Inglés)

Xiaonan Sui (Autor) · Springer · Tapa Blanda

Impact of Food Processing on Anthocyanins (en Inglés) - Sui, Xiaonan

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Impact of Food Processing on Anthocyanins (en Inglés)"

This thesis studies the impact of food processing on the stability and antioxidant capacity of anthocyanins in aqueous and real food systems. It investigates the effects of temperature and pH on the stability and antioxidant capacity of anthocyanins in aqueous systems and in real semi-solid and solid food systems including bread and biscuits. The results of this thesis offer food manufacturers valuable guidelines on the production of functional foods containing anthocyanins, helping to reduce anthocyanins loss and achieve a desired amount of anthocyanins in foods with extra health benefits.

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