Compartir
Lipid-Based Nanostructures for Food Encapsulation Purposes (Nanoencapsulation in the Food Industry) (en Inglés)
S/ 641,73
S/ 1.283,46
Ahorras: S/ 641,73
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 10 de Julio y el
Jueves 25 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Lipid-Based Nanostructures for Food Encapsulation Purposes (Nanoencapsulation in the Food Industry) (en Inglés)"
Lipid-Based Nanostructures for Food Encapsulation Purposes, Volume Two in the Nanoencapsulation in the Food Industry series, reviews recent studies on the formulation and evaluation of different categories of lipid-based nano-carriers and discusses how lipid nanoencapsulation is a feasible technology for the food industry. This book covers nano-emulsions, nano-liposomes, nanostructured lipid carriers and surfactant nanoparticles. Authored by a team of global experts in the fields of nano and microencapsulation of food, nutraceutical and pharmaceutical ingredients, this title is of great value to those engaged in the various fields of nanoencapsulation.Provides recent studies on the formulation and evaluation of different categories of lipid-based nanocarriersDiscusses how technology of lipid nanoencapsulation can be used in industriesSummarizes the practical application of nanostructures from lipid formulations, such as nanoemulsions, nanoliposomes and nanostructured lipid carriers
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.