Envío GRATIS a TODO el Perú ¡Feliz día del libro!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Mary Berry'S Baking Bible: Revised and Updated: With Over 250 new and Classic Recipes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
416
Encuadernación
Tapa Dura
Peso
0.57 kg.
ISBN13
9780593578155

Mary Berry'S Baking Bible: Revised and Updated: With Over 250 new and Classic Recipes (en Inglés)

Mary Berry (Autor) · Clarkson Potter Publishers · Tapa Dura

Mary Berry'S Baking Bible: Revised and Updated: With Over 250 new and Classic Recipes (en Inglés) - Berry, Mary

Libro Nuevo

S/ 126,64

S/ 253,29

Ahorras: S/ 126,64

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 27 de Mayo y el Miércoles 05 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Mary Berry'S Baking Bible: Revised and Updated: With Over 250 new and Classic Recipes (en Inglés)"

Baking legend Mary Berry, longtime judge of The Great British Baking Show, presents this revised and updated edition of her seminal baking book, featuring 250 recipes, including 20 all-new bakes, updated photography, and Americanized measurements. Mary Berry's Baking Bible has been thrilling home bakers with delectable, no-fuss, trustworthy recipes for more than a decade. Now the queen of British baking brings her straightforward advice and expertise to this fully revised edition of classic bakes. Her biggest collection yet also features 20 new recipes plus mouthwatering photography. A sampling of her beloved desserts includes: - Cakes: Victoria Sandwich; Very Best Chocolate Fudge; Lemon Yogurt- Cookies and Bars: Melting Moments; Orange and Chocolate Shortbread; Bakewell Slices- Traybakes: Lemon Drizzle; Coffee and Walnut; Double Chocolate Chip and Marshmallow- Tarts and Pastries: French Apple Tart; Chocolate Eclairs; Profiteroles - Breads: Crunchy Orange Syrup Loaf; Quick Sourdough Loaf; White Cottage Loaf- Puddings and Pies: Sticky Apricot Pudding; Classic Apple Pie; Crème Brûlée- Cheesecakes: American Chocolate Ripple; Buttermilk and Honey; and Key Lime Pie Readers will also be delighted to discover that many of her treasured recipes have been updated and simplified to suit the needs and tastes of today's home bakers. And, as always with foolproof recipes from Mary Berry, there will be no soggy bottoms!

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes