¡Envío GRATIS por compras de S/89 o más!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Non-Thermal Processing of Functional Foods
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
450
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781032557588
N° edición
1

Non-Thermal Processing of Functional Foods

Pattanayek Sudip Kumar,Dutta Debashis,Singh Ajay (Autor) · Crc Press · Tapa Dura

Non-Thermal Processing of Functional Foods - Pattanayek Sudip Kumar,Dutta Debashis,Singh Ajay

Sin Stock

Reseña del libro "Non-Thermal Processing of Functional Foods"

This book compiles the latest non-thermal processing technologies to develop functional foods. Chapters cover non-thermal technologies, such as ultrasounds, high-hydrostatic pressure, high-voltage electrical discharge, and cold plasma. These techniques process food without damaging the nutritional benefits and sensory qualities. The book discusses bioactivity, bioaccessibility, and bioavailability related to nutrition and functional food ingredients. It describes methods that reduce processing times, regulate Maillard reactions, enhance the quality and improve usefulness. This book is meant for professionals, post-graduate students, and researchers in food sciences and chemical engineering.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes