Compartir
Nutritional Aspects of Aging: Volume 1 (en Inglés)
Linda H. Chen
(Autor)
·
CRC Press
· Tapa Dura
Nutritional Aspects of Aging: Volume 1 (en Inglés) - Chen, Linda H.
S/ 554,85
S/ 1.109,69
Ahorras: S/ 554,85
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 21 de Junio y el
Lunes 08 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Nutritional Aspects of Aging: Volume 1 (en Inglés)"
The first section in Volume 1 describes the fundamentals of nutrition and aging which include research strategies for the study of nutrition and aging. The nutritional modulation of the aging process which has provided a major breakthrough in the field of nutrition and longevity is also discussed. These include biomedical influences, and social and psychological aspects. Section 3 includes dietary characteristics of the elderly population and methods for the assessment of nutritional status. The nutritional status of the elderly with respect to individual nutrients as determined by dietary survey and by biochemical methods is described in Section 4. Section 4 also includes discussion on nutrient metabolism, requirements, nutritional imbalances, and deficiencies of nutrients. Energy metabolism and obesity as a factor in pathogenesis of diseases are also discussed.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.