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portada Ocean Greens: Explore the World of Edible Seaweed and Sea Vegetables: A Way of Eating for Your Health and the Planet’s (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.9 x 20.8 x 2.3 cm
Peso
0.86 kg.
ISBN13
9781615193523

Ocean Greens: Explore the World of Edible Seaweed and Sea Vegetables: A Way of Eating for Your Health and the Planet’s (en Inglés)

Lisette Kreischer (Autor) · Marcel Schuttelaar (Autor) · North Sea Farm (Autor) · Experiment · Tapa Dura

Ocean Greens: Explore the World of Edible Seaweed and Sea Vegetables: A Way of Eating for Your Health and the Planet’s (en Inglés) - Kreischer, Lisette ; Schuttelaar, Marcel ; North Sea Farm

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Ocean Greens: Explore the World of Edible Seaweed and Sea Vegetables: A Way of Eating for Your Health and the Planet’s (en Inglés)"

A 2017 IACP Award Finalist A beautifully photographed, innovative guide to edible seaweed and sea vegetables with vegan recipes--for your health and the planet's "One of the world's most sustainable and nutritious crops," according to The New Yorker, "seaweed could be a miracle food." It's also been called "the new kale" (CNBC) and a "climate warrior" (Atlantic). On the cutting edge of food and sustainability, seaweed and sea vegetables are good both for you and--with the potential to drastically reduce our carbon footprint--for the planet. Now, Ocean Greens is the all-in-one guide to the most kitchen-ready varieties of this remarkable superfood (overflowing with nutrients!)--wakame, kombu, agar, samphire, nori, and many others. Seaweed visionaries Lisette Kreischer (dubbed a "fitfluencer" by Women's Health) and Marcel Schuttelaar share insights on the nutrition, taste, and harvesting of each--as well as 50 irresistible vegan recipes that will have readers exclaiming, "I can't believe it's seaweed!" Pumpkin and Seaweed PancakesPolenta Fries with Crunchy Sea Lettuce and AsparagusSeaweed Gnocchi with Spinach and Cherry TomatoesChocolate Chip and 'Weed Cookies, and more!

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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