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portada Pastry for Beginners Cookbook: Step-By-Step Recipes for Sweet and Savory Treats (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2019
Idioma
Inglés
N° páginas
158
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781646111411

Pastry for Beginners Cookbook: Step-By-Step Recipes for Sweet and Savory Treats (en Inglés)

Sharon Glascoe (Autor) · Rockridge Pr · Tapa Blanda

Pastry for Beginners Cookbook: Step-By-Step Recipes for Sweet and Savory Treats (en Inglés) - Sharon Glascoe

Libro Nuevo

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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Pastry for Beginners Cookbook: Step-By-Step Recipes for Sweet and Savory Treats (en Inglés)"

Become a pastry aficionado with this all-in-one pastry cookbookBaking beautifully golden, buttery pastries from scratch may seem intimidating—but all it takes is a tasty recipe and some trustworthy guidance. This pastry cookbook is for the home baker who wants to up their baking skills with picture-perfect pastries.This pastry cookbook includes step-by-steps and photos for fundamental dough-making techniques, like blind baking pie dough, kneading soft yeasted breads, laminating an airy puff pastry, and piping a light choux pastry; as well as dozens of recipes for flaky and flavorful sweet and savory pastries.This pastry cookbook includes:Knead-to-know—An overview covers pastry terminology, essential equipment and ingredients, as well as tips for prepping and handling your dough.Dough not ‘doh’—Become an expert on pastry-making with easy-to-follow master dough recipes, as well as troubleshooting for any pastry problems.Pastry perfected—Try your hand at mouthwatering recipes for tarts, turnovers, eclairs, and more.Uncover the secrets of pastry-making with the foolproof guidance of this pastry cookbook.

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El libro está escrito en Inglés.
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