Por pocos días: ¡Envío GRATIS a TODO el Perú!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Protein Fluorescence (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
310
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.4 x 15.6 x 1.8 cm
Peso
0.47 kg.
ISBN13
9781475781946

Protein Fluorescence (en Inglés)

Lacowicz, Joseph R. (Autor) · Springer · Tapa Blanda

Protein Fluorescence (en Inglés) - Lacowicz, Joseph R.

Libro Físico

S/ 756,92

S/ 1.513,84

Ahorras: S/ 756,92

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 14 de Junio y el Viernes 28 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Protein Fluorescence (en Inglés)"

The intrinsic or natural fluorescence of proteins is perhaps the most complex area of biochemical fluorescence. Fortunately the fluorescent amino acids, phenylalanine, tyrosine and tryptophan are relatively rare in proteins. Tr- tophan is the dominant intrinsic fluorophore and is present at about one mole % in protein. As a result most proteins contain several tryptophan residues and even more tyrosine residues. The emission of each residue is affected by several excited state processes including spectral relaxation, proton loss for tyrosine, rotational motions and the presence of nearby quenching groups on the protein. Additionally, the tyrosine and tryptophan residues can interact with each other by resonance energy transfer (RET) decreasing the tyrosine emission. In this sense a protein is similar to a three-particle or mul- particle problem in quantum mechanics where the interaction between particles precludes an exact description of the system. In comparison, it has been easier to interpret the fluorescence data from labeled proteins because the fluorophore density and locations could be controlled so the probes did not interact with each other. From the origins of biochemical fluorescence in the 1950s with Prof- sor G. Weber until the mid-1980s, intrinsic protein fluorescence was more qualitative than quantitative. An early report in 1976 by A. Grindvald and I. Z. Steinberg described protein intensity decays to be multi-exponential. Attempts to resolve these decays into the contributions of individual tryp- phan residues were mostly unsuccessful due to the difficulties in resolving closely spaced lifetimes.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes