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portada Roberta'S: Still Cookin' (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
30.5 x 24.4 x 2.5 cm
Peso
1.45 kg.
ISBN13
9780847869800

Roberta'S: Still Cookin' (en Inglés)

Brandon Hoy (Autor) · Carlo Mirarchi (Autor) · Rizzoli International Publications · Tapa Dura

Roberta'S: Still Cookin' (en Inglés) - Mirarchi, Carlo ; Hoy, Brandon

Libro Nuevo

S/ 128,38

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50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Roberta'S: Still Cookin' (en Inglés)"

Carlo Mirarchi and Brandon Hoy, the creative minds behind Roberta's, are at it again with a follow-up to their best-selling cookbook. Roberta's: Still Cookin' takes a deep dive into the kaleidoscopic world of food and spirits that the cult restaurant is known for. Originally nestled in the heart of Bushwick, the ever-hip restaurant Roberta's has been serving up good vibes and tasty bites to a cohort of loyal customers from around the globe. Once widely known for its perfectly charred pizzas, the restaurant now sees loyal regulars and international foodies alike flock in search of elevated, unfussy pastas, salads, meats, desserts, and mind-bending cocktails. Since its inception in 2008, the Roberta's universe has grown to include a restaurant in Culver City, Los Angeles, as well as in Grand Central Station and the East Village in New York, along with endless pop-ups around the U.S., including fixtures at Frieze Art Fair in L.A. and New York. This book offers a one way-ticket to the Roberta's universe, packed with never-before-published recipes from the ever-evolving menu, alongside signature graphics, photographs, drawings, and stories from the restaurant responsible for single-handedly making pizza cool again. Hoy and Mirarchi explore the eight pillars of the Roberta's menu: pantry, charcuterie, vegetables, grill, pizzas, pastas, drinks, and desserts. All-new recipes include signature pizzas like the Famous Original, the Bee Sting, and Team Zissou, as well as classics like Green Lettuces, Cacio e Pepe, and Clam Tagliatelle.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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