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portada Sea Salt: A Perfectly Seasoned Cookbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
240
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.6 x 19.6 x 2.8 cm
Peso
1.04 kg.
ISBN13
9780711265745
N° edición
1

Sea Salt: A Perfectly Seasoned Cookbook (en Inglés)

Lea-Wilson Family (Autor) · White Lion Publishing · Tapa Dura

Sea Salt: A Perfectly Seasoned Cookbook (en Inglés) - Lea-Wilson Family

Libro Nuevo

S/ 103,06

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Ahorras: S/ 103,06

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Sea Salt: A Perfectly Seasoned Cookbook (en Inglés)"

'This beautiful book, written collectively by a whole family about their shared passion and business, celebrates the irreplaceable savoury edge of salt - in its flakiest most appetising form. And the recipes are irresistible too.' - HUGH FEARNLEY-WHITTINGSTALL After 20 years of making award-winning Halen Mon sea salt, the Lea-Wilson family have put together a collection of recipes on how to showcase this often misunderstood and misused ingredient. Learning to season properly is what separates a good cook from a great one. It isn't a simple case of how much is added but also when these crystals are used: at the beginning of meal prep to help sunny tomatoes sing; coating your meat just before cooking to help the salty char form and the meat stay juicy; or right at the very end, scattered over a chocolate torte to make it all the more chocolate-y. Brine, cure and pickle your way through this book, learning to use salt in new ways to make everyday food more vibrant and flavourful. From a sophisticated fennel and almond lasagne to toasted milk cookies, delicate salt marsh lamb to juicy black pepper brined corn, this book brings new techniques and a breath of fresh inspiration to your plate. With every bit as much attention paid to vegetables and sweet dishes, as well as meat and fish, and beautiful photography shot on location on the wild island of Anglesey throughout, this book celebrates the most important ingredient in your kitchen.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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