Compartir
Studies on genetic Variability and divergence analysis in Coriander (en Inglés)
Devraj Singh
(Autor)
·
V. P. Pandey
(Autor)
·
LAP Lambert Academic Publishing
· Tapa Blanda
Studies on genetic Variability and divergence analysis in Coriander (en Inglés) - Singh, Devraj ; Pandey, V. P. ; Kumar, Sharvan
S/ 261,82
S/ 523,64
Ahorras: S/ 261,82
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 12 de Agosto y el
Lunes 26 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Studies on genetic Variability and divergence analysis in Coriander (en Inglés)"
Coriander is generally known as "Dhania" but some other countries it is also known as Ciliantro (leaves), Coriandero (fruits) in Spanish, Coriandre in French and Catalan, Coentro in Portuguese, Martorria in Euskara, Coriandolo in Italian, Koriander in German, Dutch and Coandro or Coriandro in Galego.Coriander is botanically known as Coriandrum sativum L., 2n=2x=22, is an annual herb belongs to the family Apiaceae. It is originated in Mediterranean region. Coriander is a great source of potassium, iron, vitamin A, K and C folic acid, magnesium and calcium. Therefore, it is known all over the world for its medicinal properties.