Por pocos días: ¡Envío GRATIS a TODO el Perú!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Summers Under the Tamarind Tree: Recipes and Memories From Pakistan (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780711256033

Summers Under the Tamarind Tree: Recipes and Memories From Pakistan (en Inglés)

Sumayya Usmani (Autor) · White Lion Publishing · Tapa Dura

Summers Under the Tamarind Tree: Recipes and Memories From Pakistan (en Inglés) - Usmani, Sumayya

Libro Nuevo

S/ 91,29

S/ 182,58

Ahorras: S/ 91,29

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: España (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 12 de Junio y el Lunes 24 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Summers Under the Tamarind Tree: Recipes and Memories From Pakistan (en Inglés)"

Summers Under the Tamarind Tree is a contemporary Pakistani cookbook celebrating the varied, exciting and often-overlooked cuisine of a beautiful country. Winner 'Best First Book' - Gourmand World Cookbook Awards 2016 Former lawyer-turned-food writer and cookery teacher Sumayya Usmani captures the rich and aromatic pleasure of Pakistani cooking through more than 100 recipes as she celebrates the heritage and traditions of her home country and looks back on a happy childhood spent in the kitchen with her grandmother and mother. While remaining uniquely its own, Pakistani food is influenced by some of the world's greatest cuisines. With a rich coastline, it enjoys spiced seafood and amazing fish dishes; while its borders with Iran, Afghanistan, India and China ensure strong Arabic, Persian and varied Asian flavours. Experience the wonderful flavours of Pakistan with: Aloo ki bhujia (spicy potatoes with nigella seeds and fenugreek)Hyderabadi-style samosas, filled with red onion, mint and green chilliSweet potato and squash parathasAttock chapli kebab (mince beef flat kebab with pomegranate chutney)Cardamom and coconut mattha lassi, and many more sensational recipes.Learn to cook some of the rich, varied and delicious Pakistani dishes with this beautiful showcase of the exotic yet achievable recipes of Pakistan.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes