Envío GRATIS a TODO el Perú ¡Feliz día del libro!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The British Cookbook: Authentic Home Cooking Recipes From England, Wales, Scotland, and Northern Ireland (Cucina) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Introducción de
Editorial
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
464
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
27.7 x 18.3 x 4.1 cm
Peso
1.62 kg.
ISBN13
9781838665289
N° edición
1

The British Cookbook: Authentic Home Cooking Recipes From England, Wales, Scotland, and Northern Ireland (Cucina) (en Inglés)

Ben Mervis (Autor) · Jeremy Lee (Introducción de) · Phaidon Press · Tapa Dura

The British Cookbook: Authentic Home Cooking Recipes From England, Wales, Scotland, and Northern Ireland (Cucina) (en Inglés) - Mervis, Ben ; Lee, Jeremy

Libro Nuevo

S/ 166,96

S/ 333,91

Ahorras: S/ 166,96

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: España (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 03 de Mayo y el Martes 14 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The British Cookbook: Authentic Home Cooking Recipes From England, Wales, Scotland, and Northern Ireland (Cucina) (en Inglés)"

'Oh what a perfect book. It makes me want to take a year off and stand in a kitchen, all day every day trying to bring these wonderful dishes to life... without a hint of jingoistic grandstanding it reminds us what a rich, varied and proud cuisines we have in Britain... so grateful to have this.' - Stephen Fry'Staggeringly comprehensive and deeply researched, it's a big, greedy, engrossing banquet of a book.' - Marina O'Loughlin, British journalist, writer and restaurant criticDiscover over 550 much-loved authentic home cooking recipes from England, Wales, Scotland, and Northern Ireland, celebrating the rich traditions of regional and seasonal British cookingIn The British Cookbook, author and food historian Ben Mervis takes readers on a mouth-watering culinary tour across England, Wales, Scotland, and Northern Ireland, revealing a cuisine as diverse as the landscape from which it originates.Part cookbook, part cultural history, this deeply researched collection of 550 authentic recipes encompasses home-cooked classics, such as Shepherd's Pie, Welsh Rarebit, Scottish Crumpets, and Victoria Sponge; lesser-known and regional recipes, such as Bonfire Night Black Peas and Dublin Bay Prawns; dishes deeply steeped in British history, such as Haggis and Devils on Horseback; and iconic dishes with roots outside of the United Kingdom, such as Chicken Tikka Masala, Curry Goat, and Sesame Prawn Toast. The recipes are fascinating to read and easy to follow, with lively descriptions of each dish's origins; clear, user-friendly instructions; and helpful notes on unique ingredients and techniques. Stunning photographs of food and local scenery complete this exciting ode to British cuisine.Chapters include: Eggs and DairySoups and StewsVegetablesFish and ShellfishPoultryGame and Game BirdsBeefPork and LambSavoury Pies and PastiesStuffings, Dumplings, Porridge and PastryGriddle Cakes and BreadsOven-Baked Breads and Savoury BakesCakes, Buns and BiscuitsPuddings and PiesSauces, Confections and Preserves

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes