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portada The Complete Cookbook for Young Scientists: Good Science Makes Great Food: 70+ Recipes, Experiments, & Activities (Young Chefs Series) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
240
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.1 x 19.1 x 1.8 cm
Peso
0.70 kg.
ISBN13
9781948703666

The Complete Cookbook for Young Scientists: Good Science Makes Great Food: 70+ Recipes, Experiments, & Activities (Young Chefs Series) (en Inglés)

America's Test Kitchen Kids (Autor) · America's Test Kitchen Kids · Tapa Dura

The Complete Cookbook for Young Scientists: Good Science Makes Great Food: 70+ Recipes, Experiments, & Activities (Young Chefs Series) (en Inglés) - America's Test Kitchen Kids

Libro Nuevo

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Reseña del libro "The Complete Cookbook for Young Scientists: Good Science Makes Great Food: 70+ Recipes, Experiments, & Activities (Young Chefs Series) (en Inglés)"

America's Test Kitchen Kids brings delicious science to your kitchen! Over 75 kid-tested, kid-approved recipes and experiments teach young chefs about the fun and fascinating science of food. This is the fourth book in the New York Times bestselling cookbook series for Young Chefs. Why do some cheeses melt better than others? Why does popcorn "pop"? How does gelatin work? Answer these questions (and wow your friends and family!) by cooking the best-ever skillet pizza, easy chocolate popcorn, and galactic mirror cake... and more! Plus, fun science experiments to do in your home kitchen. With The Complete Cookbook for Young Scientists, emerging scientists and young chefs will feel confident in the kitchen, proud of their accomplishments, and learn the basics of food science along the way.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

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Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
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El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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