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portada The Fishmeal Revolution: The Industrialization of the Humboldt Current Ecosystem (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
246
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780520379626
N° edición
1

The Fishmeal Revolution: The Industrialization of the Humboldt Current Ecosystem (en Inglés)

Kristin A. Wintersteen (Autor) · University Of California Press · Tapa Dura

The Fishmeal Revolution: The Industrialization of the Humboldt Current Ecosystem (en Inglés) - Kristin A. Wintersteen

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Fishmeal Revolution: The Industrialization of the Humboldt Current Ecosystem (en Inglés)"

Off the Pacific coast of South America, nutrients mingle with cool waters rising from the ocean’s depths, creating one of the world’s most productive marine ecosystems: the Humboldt Current. When the region’s teeming populations of fish were converted into a key ingredient in animal feed―fishmeal―it fueled the revolution in chicken, hog, and fish farming that swept the United States and northern Europe after World War II.The Fishmeal Revolution explores industrialization along the Peru-Chile coast as fishmeal producers pulverized and exported unprecedented volumes of marine proteins to satisfy the growing taste for meat among affluent consumers in the Global North. A relentless drive to maximize profits from the sea occurred at the same time that Peru and Chile grappled with the challenge of environmental uncertainty and its potentially devastating impact. In this exciting new book, Kristin A. Wintersteen offers an important history and critique of the science and policy that shaped the global food industry.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

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Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
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El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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