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portada The Tinned Fish Cookbook: Easy-To-Make Meals From Ocean to Plate--Sustainably Canned, 100% Delicious (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.1 x 15.5 x 2.0 cm
Peso
0.48 kg.
ISBN13
9781615196746

The Tinned Fish Cookbook: Easy-To-Make Meals From Ocean to Plate--Sustainably Canned, 100% Delicious (en Inglés)

Bart Van Olphen (Autor) · Experiment · Tapa Dura

The Tinned Fish Cookbook: Easy-To-Make Meals From Ocean to Plate--Sustainably Canned, 100% Delicious (en Inglés) - Van Olphen, Bart

Libro Nuevo

S/ 80,43

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  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Tinned Fish Cookbook: Easy-To-Make Meals From Ocean to Plate--Sustainably Canned, 100% Delicious (en Inglés)"

"Bart van Olphen elevates canned tuna to the heights of deliciousness."--The New York Times Scrumptious recipes for tuna, mackerel, herring, and more--so tasty, you won't believe it's from a can! Quick: What ingredient is delicious, sustainable, easy to store, and adds protein and healthy fats to any dish? Why, it's tinned fish, of course! Whether you're a seafood lover or a home cook craving something new, The Tinned Fish Cookbook is for you. Sustainable fishing advocate Bart van Olphen shines a light on the superstar potential of canned tuna, salmon, anchovies, and more, with recipes that are ready in a jiff. Here are hearty mains from Tuna Lasagna to Mackerel and Potato Frittata, fresh salads like the classic Niçoise Salad and crisp Crab and Fennel Watercress Salad, and creative takes on normally less-fishy fare, such as Anchovy Dumplings, Salmon Pizza, and Quinoa Tabbouleh with Sardines. The possibilities are endless--and the photos by David Loftus are irresistible. What's more, Bart dives into the wonders of modern fishing and canning, helping you recognize eco-friendly fish, so you can enjoy your ocean-to-plate meal with confidence. There's more to tinned fish than ever before!

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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