¡Envío GRATIS a TODO el Perú desde S/89!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Ultimate Guide to Meatballs: 100 Mouthwatering Recipes, Sides, Sauces & Garnishes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
176
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.1 x 19.6 x 2.0 cm
Peso
0.88 kg.
ISBN13
9781510759442

The Ultimate Guide to Meatballs: 100 Mouthwatering Recipes, Sides, Sauces & Garnishes (en Inglés)

Matteo Bruno (Autor) · Skyhorse Publishing · Tapa Dura

The Ultimate Guide to Meatballs: 100 Mouthwatering Recipes, Sides, Sauces & Garnishes (en Inglés) - Bruno, Matteo

Libro Nuevo

S/ 93,06

S/ 186,13

Ahorras: S/ 93,06

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 04 de Junio y el Jueves 13 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Ultimate Guide to Meatballs: 100 Mouthwatering Recipes, Sides, Sauces & Garnishes (en Inglés)"

Meatballs like you've never seen them before--these recipes take the humble meatball to a whole new tasting experience and includes recipes for fish and vegetables as well. A meatball is one of the simplest recipes you can make, they can be made out of almost anything, and everyone loves them! They make the perfect dish for a Monday night family dinner, finger food for a Sunday football feast, or bulk cooking for meal prep throughout the week. Here are 60 innovative and downright delicious recipes like you've never seen before, including vegetarian (meat)balls: Meatballs Rustico, devoured with crusty bread to sop up the delectable sauceSeared Beef Carpaccio Meatballs, best eaten with a glass of Prosecco in handPork, Peanut & Water Chestnut, best served simply in a lettuce cupRed Devil Meatballs, supercharged with red chiliHoney-Glazed Chicken--what's not to love?Prawn Balls, which are ideal served on a stickCorn & Quinoa, wonderfully versatile ballsChickpea & Cauliflower, these are creamy and decadentTofu & Mushroom, incredibly earthy and flavorsome Almost as important as the main dish is what they are served with. Select from 20 ideas for sotte palle (literally "underneath the balls"), from Creamy Polenta or Roasted Fennel to Wasabi Slaw, Cheesy Bread, or Toasted Quinoa. Top with one of the 20 simple, mouthwatering sauces such as Aioli, Red Wine and Onion, or Creamy Mushroom. Finally, sprinkle with some truffle salt or crushed pistachios--and tuck in.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes