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portada Today'S Special: 20 Leading Chefs Choose 100 Emerging Chefs (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
440
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN
9781838661359
ISBN13
9781838661359

Today'S Special: 20 Leading Chefs Choose 100 Emerging Chefs (en Inglés)

Editores Phaidon (Autor) · Phaidon Press Limited · Tapa Dura

Today'S Special: 20 Leading Chefs Choose 100 Emerging Chefs (en Inglés) - Editores Phaidon

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Today'S Special: 20 Leading Chefs Choose 100 Emerging Chefs (en Inglés)"

“Expansive in scope, Today's Special aims to capture a snapshot of what the future of dining around the world will look like.” – Salon Get to know 100 of the most exciting rising-star chefs from around the world - as selected by 20 culinary masters The international dining scene is a vast, ever-shifting landscape, and Today's Special is perfectly positioned to help readers navigate it. Twenty of the globe's leading chef-curators — 10 men and 10 women — have each selected five emerging chefs from around the world, showcasing a variety of styles of food, restaurants, and personalities. Each of the 100 selected chefs is profiled, with recipes, photographs, and menus, plus original commissioned essays that shed light on what makes a standout star in today's culinary realm. Today's Special is packed with more than 300 recipes and 500 images celebrating finished dishes, chef portraits, restaurant interiors, and more. The broad geographical reach of chefs and cuisines includes: Jeremy Chan of Nigeria-inspired Ikoyi London; Toyomitsu Nakayama of Toyo, Tokyo, Japan; Afro-fusion chef Dieuviel Malonga; Manoella Buffara of Brazil; New York-based British chefs Clare de Boer and Jess Shadbolt; and Slovenian chef Luka Košir.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

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Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
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El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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