Compartir
Vegan Cooking: Recipes for Beginners (en Inglés)
Eva Batt (Autor)
·
Thorsons
· Tapa Blanda
Vegan Cooking: Recipes for Beginners (en Inglés) - Eva Batt
S/ 57,69
S/ 115,38
Ahorras: S/ 57,69
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 14 de Mayo y el
Martes 28 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Vegan Cooking: Recipes for Beginners (en Inglés)"
New jacket for this classic vegan cookbook published in association with The Vegan Society.Eva Batt was a vegan cookery pioneer and her book is much revered by the Vegan Society. It’s a classic introduction to vegan cooking, and is recommended for those who are new to meat and dairy free recipes.The book:•explains the sorts of staples you’ll need in the kitchen.•provides recipes that are extremely straightforward to prepare.•offers a complete nutritional guide to vegan food so the reader can be assured that they understand their protein requirements, and do get the right mix of vitamins, minerals and food groups.•explains the different protein supplements – such as tofu, soya, t.v.p.Recipes cover a wide range of dishes and meal types from breakfasts to snacks, lunches, dinner and entertaining.The recipes themselves are excellent and very much from a British tradition of ‘good old fashioned’ cooking. As well as the basic cooking instructions, the text is full of Eva Batt’s useful tips and asides for new cooks.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.