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portada Vegan With a Vengeance, 10Th Anniversary Edition: Over 150 Delicious, Cheap, Animal-Free Recipes That Rock (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2015
Idioma
Inglés
N° páginas
288
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.1 x 18.5 x 1.8 cm
Peso
0.68 kg.
ISBN13
9780738218335
N° edición
0010

Vegan With a Vengeance, 10Th Anniversary Edition: Over 150 Delicious, Cheap, Animal-Free Recipes That Rock (en Inglés)

Moskowitz, Isa Chandra (Autor) · Da Capo Lifelong Books · Tapa Blanda

Vegan With a Vengeance, 10Th Anniversary Edition: Over 150 Delicious, Cheap, Animal-Free Recipes That Rock (en Inglés) - Moskowitz, Isa Chandra

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Vegan With a Vengeance, 10Th Anniversary Edition: Over 150 Delicious, Cheap, Animal-Free Recipes That Rock (en Inglés)"

The classic first cookbook from the coauthor of Veganomicon is back with even more tasty recipes, chatty anecdotes, and money-saving tips for easy plant-based cooking, featuring tempting full-color photos throughout. Ten years ago a young Brooklyn chef was making a name for herself by dishing up amazing vegan meals -- no fuss, no b.s., just easy, cheap, delicious food. Several books -- including Veganomicon, Appetite for Reduction, Isa Does It, and Superfun Times Holiday Cookbook -- later, the punk rock priestess of all things tasty and animal-free returns to her roots-and we're not just talking tubers. The book that started it all is back, with new recipes, ways to make those awesome favorites even awesomer, more in-the-kitchen tips with Fizzle--and full-color photos of those amazing dishes throughout. With tips for taming your tofu, doing away with dairy, and getting rid of the eggs, you'll find recipes for: "Fronch" Toast; Biscuits and White Bean Sausage Gravy; Chile sin Carne al Mole; Apple Pie-Crumb Cake Muffins; Three Kinds of Knishes (Knish Madness!); Revolutionary Spanish Omelet; Tempeh Reuben; Braised Cauliflower with Three-Seed Sauce; Ethiopian Seitan and Peppers; No-Bake Black Bottom-Peanut Butter Silk Pie; Coconut Heaven Cupcakes . . . and more. So much more.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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