Compartir
Beef Slaughtering, Cutting and Preserving (en Inglés)
Us Dept of Agriculture
(Autor)
·
Sam Chambers
(Introducción de)
·
Createspace Independent Publishing Platform
· Tapa Blanda
Beef Slaughtering, Cutting and Preserving (en Inglés) - Chambers, Sam ; Agriculture, Us Dept of
S/ 71,49
S/ 142,98
Ahorras: S/ 71,49
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 24 de Julio y el
Miércoles 07 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Beef Slaughtering, Cutting and Preserving (en Inglés)"
This special re-print edition of "Beef Slaughtering, Cutting and Preserving" has not been available to those interested in curing meat products, sausage making and farm butchering since it first appeared on the scene. The demand for this rare book has brought forth the much needed reprint of this famous classic work. Subtitled, "Beef Slaughtering, Cutting and Preserving", included are details on how to slaughter, preserve and cure beef. Note: This public domain edition is a perfect facsimile of the original edition and is not set in a modern typeface. As a result, some type characters and images might suffer from slight imperfections or minor shadows in the page background. This edition is reprinted in accordance to Federal Law.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.