Compartir
Charlottesville Food: A History of Eating Local in Jefferson's City (en Inglés)
Casey Ireland (Autor)
·
History Pr
· Tapa Dura
Charlottesville Food: A History of Eating Local in Jefferson's City (en Inglés) - Casey Ireland
S/ 124,15
S/ 248,29
Ahorras: S/ 124,15
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 08 de Julio y el
Lunes 22 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Charlottesville Food: A History of Eating Local in Jefferson's City (en Inglés)"
From the early days of Thomas Jefferson's Garden Book" at Monticello to the hustle and bustle of the modern City Market on Water Street, Charlottesville has an illustrious culinary history. The city's cuisine is characterized by a delight in locally raised ingredients. The locavore mentality appears at all levels of Charlottesville's food industry, including the nationally acknowledged methods of Joel Salatin's Polyface Farms, the sourcing of local pork for Chipotle's Charlottesville location and the accessibility of regional ingredients everywhere from Whole Foods Market to online favorite Relay Foods. Author and food enthusiast Casey Ireland explores how Charlottesville's residents have created a food culture that is all their own.."
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.