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portada Chiltern Firehouse: The Cookbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2017
Idioma
Inglés
N° páginas
320
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781607749929
N° edición
01

Chiltern Firehouse: The Cookbook (en Inglés)

Nuno Mendes; Andre Balazs (Autor) · Ten Speed Pr · Tapa Dura

Chiltern Firehouse: The Cookbook (en Inglés) - Nuno Mendes; Andre Balazs

Libro Nuevo

S/ 153,22

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Chiltern Firehouse: The Cookbook (en Inglés)"

A cookbook showcasing the food and atmosphere of London's Chiltern Firehouse, a New York-style brasserie drawing praise and patrons from around the world. London’s most fashionable, most talked about restaurant is Chiltern Firehouse, an iconic landmark and destination built in a stunning Victorian-Gothic firehouse in London’s Marylebone neighborhood. Owned by hotelier André Balazs, whose other properties include the Chateau Marmont and the Mercer Hotel, the exquisitely designed space is overflowing with A-listers every night of the week. What draws them in is the design, but what makes them stay is chef Nuno Mendes's incredible food--crab doughnuts, monkfish cooked over pine, and wood-grilled Iberico pork.Chiltern Firehous goes behind the scenes with exclusive photography and striking design, delves into the Firehouse’s love affair with cocktails, and showcases the acclaimed recipes of Lisbon-born chef Nuno Mendes. Mendes draws on influences from his career split between the United States and Europe to create contemporary dishes with an American accent. With a lush, transporting package, Chiltern Firehouse delivers reimagined classics and bold new flavors, along with the charm of London’s hottest restaurant, to America’s shores.

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El libro está escrito en Inglés.
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