¡Envío GRATIS por compras de S/89 o más!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada field days,a year of farming, eating, and drinking wine in california (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Fotografías de
Año
2010
Idioma
Inglés
N° páginas
329
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
20.0 x 13.4 x 2.1 cm
Peso
0.36 kg.
ISBN
0520268032
ISBN13
9780520268036
Categorías

field days,a year of farming, eating, and drinking wine in california (en Inglés)

Jonah Raskin (Autor) · Paige Green (Fotografías de) · University of California Press · Tapa Blanda

field days,a year of farming, eating, and drinking wine in california (en Inglés) - Raskin, Jonah ; Green, Paige

Libro Nuevo

S/ 121,33

S/ 242,67

Ahorras: S/ 121,33

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 05 de Julio y el Viernes 19 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "field days,a year of farming, eating, and drinking wine in california (en Inglés)"

"Sooner or later, nearly everyone who cares about wine and food comes to Sonoma"--so begins this lively excursion to a spectacular region that has become known internationally as a locavore's paradise. Part memoir, part vivid reportage, Field Days chronicles the renaissance in farming organically and eating locally that is unfolding in Northern California. Jonah Raskin tells of the year he spent on Oak Hill Farm--working the fields, selling produce at farmers' markets, and following it to restaurants. He also goes behind the scenes at Whole Foods. In this luminous account of his experiences, Raskin introduces a dynamic cast of characters--farmers, chefs, winemakers, farm workers, and environmentalists. They include such luminaries as Warren Weber at Star Route Farm, the oldest certified organic farm in Marin County; Bob Cannard, who has supplied Chez Panisse with vegetables for decades; Sharon Grossi, the owner of the largest organic farm in Sonoma; and Craig Stoll, the founder and executive chef at Delfina in San Francisco. Raskin also offers portraits of renowned historical figures, including Luther Burbank, Jack London, and M.F.K. Fisher. Field Days is a heartfelt celebration of the farm-to-table movement and its cultural reverberations.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes