Compartir
Food Applications of Nanotechnology, Volume 88 (Advances in Food and Nutrition Research) (en Inglés)
S/ 585,74
S/ 1.171,49
Ahorras: S/ 585,74
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 27 de Junio y el
Viernes 12 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Food Applications of Nanotechnology, Volume 88 (Advances in Food and Nutrition Research) (en Inglés)"
Food Applications of Nanotechnology, Volume 88, consolidates the literature on recent developments in nanotechnology, addressing production, safety and nutritional aspects pertaining to foods and nutraceuticals. Chapters in this new release include Assembled protein nanoparticles in food and nutrition applications, Nano-scale carbohydrate Materials in food/nutrition/agricultural applications, Nanotechnology-based colloidal delivery systems in foods, Electrospinning and Electrospraying in food, Bioavailability of nanotechnology-based bioactives and nutraceuticals, and more. Contains contributions from experts in the areas of food nano-science and technologyProvides extensive citation of references to cover up-to-date and background literatureCovers past, present and future aspects of food nano science and technology
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.