Compartir
Multiple safety management seafood industry (en Inglés)
K. T. Muhammed Rafeeque
(Autor)
·
Annai Books
· Tapa Blanda
Multiple safety management seafood industry (en Inglés) - Muhammed Rafeeque, K. T.
S/ 122,41
S/ 244,83
Ahorras: S/ 122,41
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 30 de Julio y el
Martes 13 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Multiple safety management seafood industry (en Inglés)"
The elements of management system include aspects such as policies, plans, operational procedures, management system objectives, targets, action plans, defined roles, responsibilities, authorities, documentation systems and information and communication systems. ISO defined 'quality' as the degree to which a set of inherent characteristics fulfils requirements (ISO, 2005b). Ansari et al. (2013) stated that quality characteristic of food that is acceptable and satisfactory to users can be termed as quality and it includes external aspects (such as physical look, texture and taste) and internal aspects (physical, chemical and microbiological parameters). Antle (2013) opined that safety is one of the quality parameters of foods similar to many other aspects such as taste and nutritional parameters.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.