¡Envío GRATIS a TODO el Perú desde S/89!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Food and Cooking of Peru: Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in 60 Classic Recipes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2009
Idioma
Inglés
N° páginas
128
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN
1903141680
ISBN13
9781903141687
N° edición
01

The Food and Cooking of Peru: Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in 60 Classic Recipes (en Inglés)

Flor Arcaya De Deliot (Autor) · Anness Publishing · Tapa Dura

The Food and Cooking of Peru: Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in 60 Classic Recipes (en Inglés) - Flor Arcaya De Deliot

Libro Nuevo

S/ 81,65

S/ 163,30

Ahorras: S/ 81,65

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 29 de Mayo y el Martes 11 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Food and Cooking of Peru: Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in 60 Classic Recipes (en Inglés)"

This book helps you discover the vibrant food of Peru, one of the most delicious and ancient cuisines of the world. It explores the fascinating roots of Peruvian eating traditions, from its roots in the Inca culture, to the rich inheritance of the Spanish Conquistadors, and the later immigrant influences of the Moorish, Genovean, French and Chinese. It is a comprehensive guide to the local ingredients and how to use them, from chillies and limes to maize and yucca. The fantastic collection of authentic recipes includes snacks and street foods, delicious chilli-infused main courses, a rich variety of vegetable dishes, and tempting sweetmeats and desserts. The book includes more than 300 stunning photographs, specially commissioned with complete nutritional information given for every recipe. This beautiful new book includes many favourite dishes, such as the irresistible little pastries, Empanaditas, the popular street food Humitas and Butifarras, but it also introduces dishes that have yet to travel further than the borders of Peru. These include tasty soups that are meals in themselves, delicious corn, potato and bean side dishes, fish in spicy sauces, and tempting sweets and desserts that reflect the Peruvian love of almonds and pastry. Peru's cuisine is a triumph of fusion cooking; more than any other cuisine it is a unique blend of the ancient with the modern, bound together by an extraordinary geographical diversity, and fuelled by an abundance of natural ingredients. With this book you can explore Peruvian food, and feast on dishes that combine the old world with the new.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes