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portada The Milk Street Cookbook: The Definitive Guide to the New Home Cooking, with Every Recipe from the TV Show, 2017-2025 (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
800
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
27.3 x 22.2 x 5.7 cm
ISBN13
9780316572552
N° edición
0008

The Milk Street Cookbook: The Definitive Guide to the New Home Cooking, with Every Recipe from the TV Show, 2017-2025 (en Inglés)

Christopher Kimball (Autor) · Voracious · Tapa Dura

The Milk Street Cookbook: The Definitive Guide to the New Home Cooking, with Every Recipe from the TV Show, 2017-2025 (en Inglés) - Kimball, Christopher

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Milk Street Cookbook: The Definitive Guide to the New Home Cooking, with Every Recipe from the TV Show, 2017-2025 (en Inglés)"

The complete Milk Street TV show cookbook, with more than 620 recipes and every dish from every episode, including 70+ new dishes from the 2024-2025 season. Christopher Kimball's James Beard-, IACP- and Emmy Award-winning Milk Street TV show and cookbooks give home cooks a simpler, bolder, healthier way to eat and cook. Now featuring more than 620 tried-and-true recipes, including every recipe from every episode of the TV show, this book is the ultimate guide to high-quality, low-effort cooking--the perfect kitchen companion for cooks of all skill levels. At Milk Street, there are no long lists of impossible-to-find ingredients, esoteric cookware or all-day methods. Instead, every recipe has been adapted and tested for home cooks like you. You'll find simple recipes with big flavor for any day of the week, such as: Romaine Salad with ManchegoSmoky Pepper DressingPatatas BravasZucchini CarbonaraPakistani-Style Chicken BiryaniGeorgian Cheese BreadBabas au Rhum Organized by primary ingredient and type of dish--with chapters on salads, soups, grains, vegetable sides and mains (including simple chicken, beef and pork dinners), plus memorable desserts--this book is an indispensable reference that will introduce you to extraordinary flavors and ingenious techniques.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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