¡Envío GRATIS a TODO el Perú desde S/89!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Conversations Behind the Kitchen Door: 50 American Chefs Chart Today’S Food Culture (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
318
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.6 x 15.2 x 2.0 cm
Peso
0.44 kg.
ISBN13
9781631959172

Conversations Behind the Kitchen Door: 50 American Chefs Chart Today’S Food Culture (en Inglés)

Emmanuel Laroche (Autor) · Elizabeth Falkner (Prefacio de) · Morgan James Publishing · Tapa Blanda

Conversations Behind the Kitchen Door: 50 American Chefs Chart Today’S Food Culture (en Inglés) - Laroche, Emmanuel ; Falkner, Elizabeth

Libro Físico

S/ 89,70

S/ 179,41

Ahorras: S/ 89,70

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 03 de Junio y el Lunes 17 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Conversations Behind the Kitchen Door: 50 American Chefs Chart Today’S Food Culture (en Inglés)"

Conversations Behind the Kitchen Door is Emmanuel Laroche's collection of dialogues with award-winning chefs from various backgrounds and cultures, sharing their personal experiences of where and why food culture is where it is today.Revisiting his childhood and life as a young adult in France, traveling throughout Europe, and eventually moving with his family to the United States, Emmanuel Laroche infuses his knowledge and curiosity of everything food-related within each page of Conversations Behind the Kitchen Door. His decades-long connection with StarChefs--a platform for culinary professionals that hosts the annual International Chef's Congress--gave Emmanuel the opportunity to meet and interview preeminent culinary talent, where he built a network of trending chefs, pastry chefs, and mixologists. Emmanuel's podcast Flavors Unknown, as well as his worldwide search for new foods and flavors, are at the core of Conversations Behind the Kitchen Door. Scores of chefs offer essential insights and entertaining observations about the food scene today--information that will be of interest to new and aspiring chefs, as well as foodies and home cooks who follow trends in restaurants and recipes. Readers will walk away from Conversations Behind the Kitchen Door with a deeper understanding of the minds and creative practices of famous chefs, as well as a map to begin to create sensational dishes of their own.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes