Compartir
Ethiopian Feast: The Crown Jewel of African Cuisine (en Inglés)
Mulunesh Belay (Autor)
·
Mesob Publishing
· Tapa Dura
Ethiopian Feast: The Crown Jewel of African Cuisine (en Inglés) - Mulunesh Belay
S/ 169,53
S/ 339,06
Ahorras: S/ 169,53
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 13 de Junio y el
Jueves 27 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Ethiopian Feast: The Crown Jewel of African Cuisine (en Inglés)"
With easy-to-follow recipes and beautiful photographs of every dish, Ethiopian Feast is the first truly comprehensive guide to making authentic Ethiopian cuisine in the modern kitchen. Author, Mulunesh Belay, is chef, teacher and owner of an iconic restaurant, who has brought the joys of Ethiopian cuisine to the Pacific Northwest for more than a decade and whose offerings have been praised by the press as “impressive” and “addictive." In Ethiopian Feast she shares her secrets in 78 original step-by-step recipes. Mulunesh shows readers how to make all the country’s classic dishes, including a foolproof method for making the flatbread known as injera, all with techniques adapted for the modern kitchen. Whether you are a foodie, a vegan, a vegetarian, someone eating gluten-free, an Ethiopian far from home or someone who has adopted an Ethiopian child, you will find Mulunesh to be a lively and welcoming guide to successfully creating Ethiopian cuisine in your own kitchen.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.