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portada French Cooking Academy: 100 Essential Recipes for the Home Cook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
224
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781645679790

French Cooking Academy: 100 Essential Recipes for the Home Cook (en Inglés)

Nguyen Stephane; Blenkiron Kate (Autor) · Page Street Publishing · Tapa Dura

French Cooking Academy: 100 Essential Recipes for the Home Cook (en Inglés) - Nguyen Stephane; Blenkiron Kate

Libro Físico

S/ 107,18

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 09 de Julio y el Jueves 18 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "French Cooking Academy: 100 Essential Recipes for the Home Cook (en Inglés)"

Discover the Best Culinary Delights of France With 100 showstopping recipes, Stephane Nguyen takes you on a tour of the best France has to offer, prepared in the simplest way possible. Filled with all the sweet and savory classics you've always wanted to make, as well as some lesser-known regional delicacies, this book will be your guide to mastering classic French cuisine. Through helpful tips on efficient mise en place and tried-and-true culinary techniques aimed at budding home cooks, Stephane shows you that delicious food can be accessible to all and that French cooking doesn't have to be difficult. The recipes are presented in an authentic bistro-style menu, with dishes ranging from small bites and appetizers all the way to delectable mains--and let us not forget the legendary French desserts. Ideal for gatherings and even weeknight meals, feature recipes include: Creamy Ham and Cheese FeuilletéFrench Onion Soup with Port W ineSlow Cooked Beef in Dark Belgian BeerSteak au PoivreBraised Chicken in Tarragon SauceNormandy Apple Tart with CalvadosPetit Raspberry Mille-Feuille French cooking will be a breeze with this mouthwatering variety of recipes that are guaranteed to elevate every culinary experience.

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El libro está escrito en Inglés.
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