Compartir
Frontières: The Food of France's Borderlands (en Inglés)
Jackson Alex,Bland Charlotte (Autor)
·
Interlink Books
· Tapa Dura
Frontières: The Food of France's Borderlands (en Inglés) - Jackson Alex,Bland Charlotte
S/ 110,40
S/ 220,81
Ahorras: S/ 110,40
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 20 de Junio y el
Lunes 01 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Frontières: The Food of France's Borderlands (en Inglés)"
Explore the food of France's borderlands with acclaimed chef Alex Jackson in his second cookbook. Alex Jackson explores the cooking of France's borderlands: from the geographical to the historical, linguistic, and metaphorical. His journey takes us through the Riviera, where the border has shifted many times but the cooking remains of a delicious whole, to the Occitan valleys of the Italian Alps, the Franco-German cooking of Alsace, and to Marseille, one of the most important ports of the Mediterranean, and its historic (and current) links with North Africa. Alex explores how French cuisine has been influenced through history and that many of these dishes are part of a shared tradition of western European and Mediterranean cooking. With over 80 mouth-watering recipes and fascinating introductions to each region, Frontières will take you on a delicious gastronomic journey through France's varied borderlands, adding many interesting dishes to your repertoire along the way.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.