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portada Grain-Mills and Flour in Classical Antiquity (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2002
Idioma
Inglés
N° páginas
258
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780198142218
N° edición
1

Grain-Mills and Flour in Classical Antiquity (en Inglés)

L. A. Moritz (Autor) · British Academy · Tapa Dura

Grain-Mills and Flour in Classical Antiquity (en Inglés) - L. A. Moritz

Libro Nuevo

S/ 52,36

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Grain-Mills and Flour in Classical Antiquity (en Inglés)"

Beginning with a review of the milling implements and equipment of Greece and Rome, this study argues that the grain-mill underwent two fundamental changes in its history and that one of these - the invention of the rotary mill - took place in classical antiquity at a time much later than used to be believed. The second part of the study deals with the meal and flour used for bread, ending with a detailed analysis of the relevant evidence described in the eighteenth book of Pliny's Natural History .

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El libro está escrito en Inglés.
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