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portada Martha Stewart's Cake Perfection: 100+ Recipes for the Sweet Classic, From Simple to Stunning: A Baking Book (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.4 x 19.3 x 2.3 cm
Peso
0.91 kg.
ISBN13
9780593138656

Martha Stewart's Cake Perfection: 100+ Recipes for the Sweet Classic, From Simple to Stunning: A Baking Book (en Inglés)

Martha Stewart Living Magazine (Autor) · Clarkson Potter Publishers · Tapa Dura

Martha Stewart's Cake Perfection: 100+ Recipes for the Sweet Classic, From Simple to Stunning: A Baking Book (en Inglés) - Martha Stewart Living Magazine

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Martha Stewart's Cake Perfection: 100+ Recipes for the Sweet Classic, From Simple to Stunning: A Baking Book (en Inglés)"

Martha Stewart perfects the art of cakes with 125 recipes for all occasions, featuring exciting flavors, must-try designs, and dependable techniques.NAMED ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR BY FOOD NETWORK Martha Stewart's authoritative baking guide presents a beautiful collection of tiers and tortes, batters and buttercreams, and sheet cakes and chiffons to tackle every cake creation. Teaching and inspiring like only she can, Martha Stewart demystifies even the most extraordinary creations with her guidance and tricks for delicious cake perfection. From everyday favorites to stunning showstoppers, Martha creates bold, modern flavors and striking decorations perfect for birthdays, celebrations, and big bakes for a crowd. Think comforting classics like Snickerdoodle Crumb Cake and Apricot Cheesecake and treats that take it up a notch like Strawberry Ombré Cake and Coconut Chiffon Cake, plus a whole chapter on cupcakes alone. With Martha's expert tips, even the most impressive, towering cakes will be in your reach.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

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Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
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El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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