Libros para mamá: ¡Hasta 60% OFF y despacho en 24 horas!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Polysaccharide Dispersions: Chemistry and Technology in Food (Food Science and Technology) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
1997
Idioma
Inglés
N° páginas
236
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN
0127338659
ISBN13
9780127338651
N° edición
1

Polysaccharide Dispersions: Chemistry and Technology in Food (Food Science and Technology) (en Inglés)

Reginald H. Walter (Autor) · Academic Press · Tapa Dura

Polysaccharide Dispersions: Chemistry and Technology in Food (Food Science and Technology) (en Inglés) - Reginald H. Walter

Libro Nuevo

S/ 519,18

S/ 1.038,35

Ahorras: S/ 519,18

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 27 de Mayo y el Lunes 10 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Polysaccharide Dispersions: Chemistry and Technology in Food (Food Science and Technology) (en Inglés)"

Polysaccharides are the subject of heightened interest today, and this book is a concise and fully up-to-date study of the properties of food polysaccharides, describing their interaction with water, the mass-volume-pressure-relationship, various types of mathematical modeling, and the common phenomenology under different combinations of stimuli. New empirical and theoretical equations, which are not often identified with food technologies, are used to support the findings. Polysaccharide Dispersions: Chemistry and Technology in Food is written in a simple, nontechnical style and should be equally comprehensible to the student, the researcher, the plant manager, and the casual observer with only a modest technical background. Contains fundamental principles, practical applications, and new discoveries regarding polysaccharidesPresents material in a simple, easy to understand styleFocuses exclusively on the food industry

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes