Compartir
Pomp and Sustenance: Twenty-Five Centuries of Sicilian Food (en Inglés)
Mary Taylor Simeti (Autor)
·
Echo Point Books & Media
· Tapa Blanda
Pomp and Sustenance: Twenty-Five Centuries of Sicilian Food (en Inglés) - Mary Taylor Simeti
S/ 127,05
S/ 254,11
Ahorras: S/ 127,05
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 05 de Julio y el
Viernes 19 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Pomp and Sustenance: Twenty-Five Centuries of Sicilian Food (en Inglés)"
This gem is more than just a cookbook. Walk through history with Pomp and Sustenance author May Simeti as she shares the secrets and eccentricities of Sicilian cuisine. Straddling the East and West, Christian and Muslim, land and sea, this Mediterranean island is a place of unique convergence. Nowhere is cultural convergence more evident than in Sicily’s regional culinary traditions and food culture. Simeti narrates this centuries-long journey, with wit and humor, making this historical cookbook a joy to own and use. More than just history, Pomp and Sustenance is filled with wonderful recipes. impressive in their style, scope, and authenticity. There are chapters dedicated to street food, convent food, and the peasant’s food, giving the reader a taste of the diversity of ingredients and cooking methods found on the Island. Sure to be a favorite for anyone who truly savors Sicilian food, culture, and history.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.