Envío GRATIS a TODO el Perú ¡Feliz día del libro!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Tasting History: Explore the Past Through 4,000 Years of Recipes (a Cookbook) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
22.9 x 20.3 x 1.8 cm
Peso
0.62 kg.
ISBN13
9781982186180

Tasting History: Explore the Past Through 4,000 Years of Recipes (a Cookbook) (en Inglés)

Max Miller (Autor) · Ann Volkwein (Autor) · S&S/Simon Element · Tapa Dura

Tasting History: Explore the Past Through 4,000 Years of Recipes (a Cookbook) (en Inglés) - Miller MaxVolkwein Ann

Libro Nuevo

S/ 85,55

S/ 171,10

Ahorras: S/ 85,55

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 03 de Mayo y el Jueves 16 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Tasting History: Explore the Past Through 4,000 Years of Recipes (a Cookbook) (en Inglés)"

NEW YORK TIMES BESTSELLER Begin your very own food journey through the centuries and around the world with the first cookbook from the beloved YouTube channel Tasting History with Max Miller. What began as a passion project when Max Miller was furloughed during Covid-19 has become a viral YouTube sensation. The Tasting History with Max Miller channel has thrilled food enthusiasts and history buffs alike as Miller recreates a dish from the past, often using historical recipes from vintage texts, but updated for modern kitchens as he tells stories behind the cuisine and culture. From ancient Rome to Ming China to medieval Europe and beyond, Miller has collected the best-loved recipes from around the world and has shared them with his fans. Now, with beautiful photographs portraying the dishes and historical artwork throughout, Tasting History compiles over sixty dishes such as: -Tuh'u: a red beet stew with leeks dating back to 1740 BC -Globi: deep-fried cheese balls with honey and poppy seeds -Soul Cakes: yeasted buns with currants from circa 1600 -Pumpkin Tourte: a crustless pumpkin cheesecake with cinnamon and sugar on top from 1570 -And much more. Including the original recipe and Miller's modern recreation, this cookbook is a must-have for any avid cook or history fan looking to experience delicious recipes from the past.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes