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portada The Egg Cookbook: Taking A Simple Ingredient and Turning it into Something Elegant (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
32
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 0.2 cm
Peso
0.06 kg.
ISBN13
9781508606871

The Egg Cookbook: Taking A Simple Ingredient and Turning it into Something Elegant (en Inglés)

Robert Scott (Autor) · Createspace Independent Publishing Platform · Tapa Blanda

The Egg Cookbook: Taking A Simple Ingredient and Turning it into Something Elegant (en Inglés) - Scott, Robert

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Egg Cookbook: Taking A Simple Ingredient and Turning it into Something Elegant (en Inglés)"

Eggs are a great source of protein and incredibly versatile. You can boil the, fry them, scramble them-the list goes on and on. It can be tough to be creative with eggs, but there really are so many different ways to make them. When it's coming to the end of the week and you still have a bunch of eggs left over from a grocery store trip, look in this book and we guarantee you'll be able to put them to good use.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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