Por pocos días: ¡Envío GRATIS a TODO el Perú!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Vegan Pasta Night: A Modern Guide to Italian-Style Cooking (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
208
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.1 x 19.7 x 1.9 cm
Peso
0.78 kg.
ISBN13
9780760372937

Vegan Pasta Night: A Modern Guide to Italian-Style Cooking (en Inglés)

Brianna Claxton (Autor) · Harvard Common Press · Tapa Dura

Vegan Pasta Night: A Modern Guide to Italian-Style Cooking (en Inglés) - Claxton, Brianna

Libro Nuevo

S/ 88,44

S/ 176,88

Ahorras: S/ 88,44

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: España (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 10 de Junio y el Jueves 20 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Vegan Pasta Night: A Modern Guide to Italian-Style Cooking (en Inglés)"

From Carbonara to Sweet Potato Gnocchi with Brown "Butter" and Sage, join chef Brianna Claxton for vegan recipes that will show you a whole new way to eat Italian. Whether it's cheese, butter, pancetta, or any number of ingredients, it can seem impossible to eat delicious Italian classics while staying vegan. Not anymore. Join Brianna Claxton (founder of plvntfood) for a unique tour through pastas, sauces, and signature dishes perfect for sharing. Start by learning how to make a variety of pastas from scratch. Whether you want straightforward semolina dough or a more creative dinner built around activated charcoal "squid ink" pasta, you'll learn how to do it. Brianna also covers techniques for filled pastas and shaped pasta. Then move on to recipes and techniques for the vegan cheeses and meats that are essential for cooking Italian. With amazing versions of staples including parmesan, mozzarella, and calamari, you can make all this and more: - Baked Pasta: Sausage and Ricotta Stuffed Shells, Lasagna Bolognese, Baked Rigatoni, Penne Arrabbiata Parmesan, and Orechiette with Pesto Cream and Walnut Crumble - Fancy Pasta: Pancetta and Pea Linguine, Roasted Fennel and Sausage Rigatoni, Sweet Pea and Tarragon Alfredo, Short Rib Ragu with Pappardelle and Ricotta, Kale Alfredo with Chorizo and Farfalle, and Linguine with White Clam Sauce - Filled Pasta: Beet and Tarragon Tortellini, Ricotta and Chicken Mezzalune with Marsala Cream Sauce, Sun-Dried Tomato Ricotta Agnolotti with Asparagus Sauce, Lemon Cappelletti with Pistachio Cream, Raviolo al' Uovo, and Lobster Ravioli with Saffron Mascarpone Cream - Other Italian Mains and Sides: Fennel Gratin, Ratatouille, Wild Mushroom and Sage Risotto, Insalata Mixta with Lemon Poppyseed Vinaigrette, Caprese Salad, Cured Olives with Rosemary and Citrus, English Pea Arancini, The Perfect Charcuterie Board, Stuffed Banana Peppers Whether you are a vegan longing for your Italian favorites or simply interested in reducing your dependence on animals, Vegan Pasta Night will become a go-to resource for both weeknight meals and special occasions.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes