Por pocos días: ¡Envío GRATIS a TODO el Perú!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada What's What in Japanese Restaurants: A Guide to Ordering, Eating, and Enjoying (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2011
Idioma
Inglés
N° páginas
247
Encuadernación
Tapa Blanda
Peso
0.60
ISBN13
9784770031440
N° edición
3

What's What in Japanese Restaurants: A Guide to Ordering, Eating, and Enjoying (en Inglés)

Robb Satterwhite (Autor) · Kodansha International · Tapa Blanda

What's What in Japanese Restaurants: A Guide to Ordering, Eating, and Enjoying (en Inglés) - Robb Satterwhite

Libro Nuevo

S/ 76,11

S/ 152,21

Ahorras: S/ 76,11

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 20 de Junio y el Lunes 01 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Perú entre 2 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "What's What in Japanese Restaurants: A Guide to Ordering, Eating, and Enjoying (en Inglés)"

In this completely revised edition of a long-time favorite, Robb Satterwhite offers readers an insider’s tour of the vibrant and constantly-changing contemporary restaurant scene in Japan. Sure, just about everyone knows and loves sushi, but there’s so much more to the cuisine; and with the help of this easy-to-use guide, diners everywhere can learn to appreciate the Japanese restaurant experience in all its variety -- and enjoy it with confidence.This third edition of What’s What in Japanese Restaurants includes many favorite features, completely updated, such as an explanation of different kinds of restaurants, how to read menus (with examples), phrases for ordering, and a glossary and food vocabulary. Many new features have been added as well: an overview of the changing restaurant scene; sections on fish, Japanese beef, and premium pork brands; expanded sections on different types of restaurants and kinds of foods; and Japanese beverages including sake and shochu. Satterwhite also explains various cooking styles and ingredients, and offers insights into culinary traditions, history, and the finer points of food preparation. He even has a section on drinking customs and etiquette.Robb Satterwhite has lived in Tokyo for many years and eaten at thousands of restaurants, doing research for his hugely popular web- and mobile-based site, Bento.com. Incorporating this extensive research and the author’s deep knowledge of Japanese culture and cuisine, What’s What in Japanese Restaurants will be an entertaining and invaluable resource for travelers, foodies, and restaurant- goers, both in Japan and at home.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes